0726 176662 | 0723 681035 office@ryalago.ro

SPECIFICAȚII TEHNICE

Casele sunt dispuse pe 2 niveluri: parter şi etaj, cu o suprafață construită cuprinsă între 154.25mp şi 205.5mp – şi vor fi oferite la “ALB” cu toate finisajele exterioare, placările exterioare şi instalaţii (electrice, sanitare, termic, drenaje exterioare) realizate integral.

Finisaje de calitate
Începând cu structură de rezistenţă, până la finisajele finale şi dotările standard incluse în ofertă-garantăm o bună execuţie cu materiale de calitate şi bine puse în manoperă.

Interior
Casele vor fi livrate la stadiul “alb”.

Exterior
La exterior, vor dispune de finisaje exterioare la cheie cu pereți cu mix din vopsea decorativă și plăci ceramice, luminile ambientale montate, curțile/grădinile interioare separate de gard, montaj rulouri gazon şi peisagistică, alee şi parcare amenajate şi funcţionale, poartă acces automatizată/barieră.

Parcare
Complexul rezidenţial dispune de 13 locuri de parcare, câte 1 loc garantat pentru fiecare casă. Parcarea se află în curtea interioară, securizată cu o poartă/barieră la intrare şi iluminată integral pe toată perioada nopţii.

Grădină
Fiecare casă dispune de o grădină proprie care poate fi şi un loc ideal pentru barbeque, un loc de luat masa pe terasă sau loc pentru a te relaxa în timpul liber.

* Amenajările actuale din prezentările noastre atât la interior cât şi la exterior sunt doar sugestive.