0726 176662 | 0723 681035 office@ryalago.ro

DESCRIERE ANSAMBLU

Tăcere. Soarele cade pe apă și o face să strălucească. O lebădă traversează lacul.
Şi tu te-ai putea bucura de această idilă în fiecare zi.

RYA Lago este un ansamblu rezidențial unitar de 9 vile (3 locuinţe înșiruite + alte 5 locuinţe înşiruite + 1 locuinţă individuală) situat într-o zonă rezidenţială în Mamaia Sat, pe strada M20, cu ieșire directă la lacul Siutghiol, pe un lot cu o suprafaţă de 2.807 mp, cu acces de pe o stradă asfaltată.

Concentrat pe arhitectură bună, complexul RYA Lago vinde și valoarea adăugată a arhitecturii, fiind un ansamblu discret, cu o imagine coerentă, construcții solide în armonie cu natura.

Nu numai datorită locației minunate, ci și datorită facilităților de primă clasă, aceste imobile reprezintă o oportunitate excelentă pentru investitorii în imobiliare.

O experiență exclusivă de viață, intimitate, siguranță, securitate și facilități suplimentare, respect pentru viața privată a locatarilor, astfel încât gardurile asigură confidențialitatea necesară.

O casă trebuie privită nu doar prin prisma criteriilor de preț şi suprafață.

„Spune-mi în ce casă stai, cum locuiești, cum ţi-ai organizat spațiul intim, bucătăria şi baia, iar eu iți voi dezvălui care iți este nivelul intelectual, ce educație ai, din ce loc geografic provii, care iți sunt aspirațiile, preocupările, obiceiurile si tradițiile, ce poziție deții in societate”
Ghidul istoric cu privire la evoluția locuințelor omenești, Paris, 1889